Real Weddings: Emmin ja Arton unelmahäät Italiassa

 
häätfi_kuva13.JPG

Emilia ja Arto menivät naimisiin upeassa Villa Catignanossa, Italian Sienassa.

 
 

Miten päädyitte menemään naimisiin Italiassa? 

Olemme molemmat italiafaneja ja se on meille kuin toinen koti. Suomessa ei vaan ollut sellaista hääjuhlakulttuuria, jota kaipasimme, joten päätimme repäistä oikein kunnolla!

Mikä oli kaikista unohtumattominta teidän hääpäivässä? Mikä jäi päälimmäisenä mieleen?

Niin moni asia, ehkä eniten se rakkauden määrä joka kumpusi kaikista. Se uniikki yhteisöllisyys, joka syntyi kun vietimme 60 läheisen kanssa kolme taianomaista päivää yhdessä. Ja tietenkin visuaalisena ihmisenä kaikki se kauneus, joka ympäröi meidät!

Kolme neuvoa kaikille ketkä suunnittelee häitä Italiassa?

1. Aloita ajoissa
Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on niin paljon, että kannatta aloittaa suunnittelu hyvissä ajoin. Myös kutsut kannatta lähettää aikaisemmin kuin normaalisti, jotta vieraat ehtivät suunnitella matkansa ajoissa.

2. Palkkaa hääsuunnittelija
Jos aiot vihkiytyä virallisesti Italiassa, suosittelen ehdottomasti hääsuunnittelijaa joka hoitaa byrokratian puolestasi. Italiassa se ei ole niin yksinkertaista nimittäin! Suunnittelijasta on myös erittäin paljon apua kaikessa häihin liittyvässä. Toki itsekin pystyy tekemään paljon; paikalliset ovat tottuneet järjestämään häitä ulkomaalaisille. 

3. Neuvottele ja ideoi
Italiassa moni asia on neuvoteltavissa ja sovittavissa, siellä ollaan paljon joustavampia kuin Suomessa. Olipa siis hääunelmasi mikä tahansa, siihen löytyy varmasti aina jonkinlainen ratkaisu!

 
Hääinspiraatio hääideat häät italiassa toscana-0762.jpg
Hääinspiraatio hääideat häät italiassa toscana-0730.jpg
P2240397.JPG